Locatie & openingstijden

Vrijdag 9 november & zaterdag 10 november 2018, 10:00 – 16:00 uur

De Xperience Abroad Fair vindt plaats in de Grote Kerk van Breda, centraal gelegen in het historische stadscentrum en op loopafstand van het Centraal Station. De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Kom je van ver? Combineer de beurs dan met een leuk dagje uit. Je bevindt je direct tussen de winkelstraten en de grote markt met vele gezellige restaurantjes en eetcafés.

Kerkplein 2, 4811 XT Breda

 

Parkeren

De auto kun je parkeren in een van de parkeergarages of parkeerplaatsen aan de rand van het centrum. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn De Prins en De Barones. Vanaf deze parkeergarages is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Xperience Abroad Fair. Wil je iets voordeliger je auto parkeren? Dan is Het Chasséveld een goed alternatief. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Xperience Abroad Fair. Kijk voor meer parkeerinformatie op de website van VVV Breda

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Het is ongeveer 15 minuten lopen naar de Xperience Abroad Fair. Verlaat het Centraal Station langs de zuidelijke ingang. Loop de Willemstraat uit en ga rechtdoor de brug over. Sla na de brug rechtsaf en blijf langs het water lopen. Ga rechtsaf de weg Kasteelplein op en blijf deze weg volgen (scherpe bocht naar links). Ga aan het einde van het Kasteelplein rechtsaf. Ga dan meteen de eerste links. Je bent dan op de Grote Markt en aan de rechterkant vindt je de ingang van de Grote Kerk.