Information Planet

Information Planet (IP) is op het gebied van ‘’studeren, werken en reizen in het buitenland’’ een specialist te noemen. Dankzij een groot netwerk dat de hele wereld over gaat zijn ze bij Information Planet in staat om voor iedereen het perfecte buitenlandavontuur samen te stellen. Of het nu om een taalcursus, een High School jaar of om een complete studie in het buitenland gaat; Information Planet kan je de ervaring van je leven bezorgen.

Het team van Information Planet is al een tijdje bezig om een echte buitenlandbeurs te organiseren. Een aantal weken geleden kwam het besluit dat er een Xperience Abroad Fair, ofwel XAF zou komen. 8 april is het dan zover, de eerste editie van de XAF. Een beurs die anders moet worden dan de gangbare beurs. Het ‘’buitenland gevoel’’ moet aanwezig zijn en het leidende draad door de beurs heen zijn.
Naast partner en oprichter van XAF zal Information Planet ook als exposant deelnemen aan de beurs. Hier kun je dus informatie inwinnen, vervolgafspraken maken, folders bekijken en natuurlijk praten met het ervaren team. Dit team bestaat niet alleen uit ervaren werkkrachten, maar vooral uit ervaren reizigers die het geweldig vinden om naar het buitenland te gaan. Doordat ze reizigers zijn in plaats van doorgewinterde sales medewerkers zullen de gesprekken ook aangenaam en fijn zijn.
Voor meer informatie over de cursussen, studies en reizen kun je uiteraard terecht bij Information Planet op de beurs. Mocht dit niet lukken kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website.