Information Planet

untitled-2

Information Planet (IP) is op het gebied van ‘’studeren, werken en reizen in het buitenland’’ een specialist te noemen. Dankzij een groot netwerk dat de hele wereld over gaat zijn ze bij Information Planet in staat om voor iedereen het perfecte buitenlandavontuur samen te stellen. Of het nu om een taalcursus, een High School programma of om een complete studie in het buitenland gaat; Information Planet kan je de ervaring van je leven bezorgen!

Information Planet is in 2017 begonnen met het organiseren van de Xperience Abroad Fair (XAF). Een beurs die anders moet worden dan de gangbare beurs. Het ‘’buitenland gevoel’’ moet aanwezig zijn en een leidende draad door de beurs heen zijn. Naast partner en oprichter van XAF zal Information Planet ook dit jaar weer als exposant deelnemen aan de beurs. Hier kun je dus informatie inwinnen, een persoonlijk afspraak maken en natuurlijk praten met het team. Dit team bestaat niet alleen uit ervaren specialisten, maar vooral uit educatieve wereldreizigers die het geweldig vinden om naar het buitenland te gaan. Zij hebben zelf ondervonden hoe het is om naar het buitenland te gaan om naar een Amerikaanse High School te gaan, een Spaanse taalcursus te volgen of een Bacheloropleiding te doen in Maleisië.

Voor meer informatie over de taalcursussen, studies en reizen kun je uiteraard terecht bij Information Planet op de beurs. Mocht dit niet lukken kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op de website.