Information Planet

untitled-2

Information Planet is een specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Dankzij een wereldwijd netwerk zijn de studiespecialisten van Information Planet in staat om voor iedereen het perfecte buitenlandavontuur samen te stellen. Of het nu om een taalcursus, een High School programma of een complete studie in het buitenland gaat; Information Planet kan je de ervaring van je leven bezorgen!

Information Planet is in 2017 begonnen met het organiseren van de Xperience Abroad Fair. Een uniek platform waar je als buitenlandfanaat helemaal op je plek bent. Doordat er ervaren studie- en reisspecialisten aanwezig zijn, wordt je direct en persoonlijk geholpen in jouw zoektocht naar een buitenlands avontuur. Naast partner en oprichter van de Xperience Abroad Fair neemt Information Planet ook dit jaar weer als exposant deel aan de beurs. Je kunt bij de specialisten terecht met al je vragen en alvast informatie inwinnen over jouw mogelijkheden. Het ervaren Information Planet team heeft zelf ondervonden hoe het is om naar het buitenland te gaan voor een High School of studie avontuur, om een vreemde taal te leren en stage te lopen over de grens.

Voor meer informatie over de taalcursussen, studies en overige educatieve reizen kun je uiteraard terecht bij Information Planet op de beurs. Maar je kunt ook gemakkelijk direct een persoonlijke afspraak maken met de specialisten om jouw mogelijkheden vrijblijvend door te nemen.  Voor meer informatie neem ook een kijkje op de website.