presentaties

Presentaties

Get inspired! Iedereen kon tijdens XAF2017 kosteloos deelnemen aan een of meerdere sessies naar keuze. De sessies werden gegeven door ervaren (reis)professionals in de presentatiezaal. Ook het Travel Couple Nick & Hannah en Lifeblogger Jennie gaven een inspirerende sessie. Dit resulteerde in super gave seminars over reizen, bloggen en vloggen over je reizen en hoe je jouw instagram account hierop instelt.

= VOL = 10:30 uur | NAVITAS – Waarom studeren in het buitenland?

Een buitenlandse studie wordt steeds populairder. Dat is niet voor niets! Het buitenland biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor studenten. Lees meer over studeren.

11:30 uur | CHASE GRAMMAR SCHOOL – Verbreed je horizon met een High School jaar

De perfecte buitenland ervaring voor scholieren tussen de 15 en 19 jaar. Ontdek tijdens een High School jaar waar jouw interesses liggen. Lees meer over High School.

= VOL = 12:30 uur | STAGEHUIS – Hoe regel je een stage in het buitenland?

Geef jouw cv een enorme boost en doe internationale werkervaring op. Een geweldige ervaring waar jij de rest van je leven profijt van hebt. Lees meer over stages.

13:15 uur | JENNIE FROM THE BLOG – TRAVEL AND BLOGGING

Jennie is een grote inspiratiebron voor velen en schrijft dagelijks over alles wat ze leuk vindt: fashion, beauty, lifestyle, reizen en nog veel meer. Kom naar haar presentatie en ontdek welke gave reizen Jennie heeft gemaakt, hoe ze haar succesvolle blog is gestart en hoe je media kunt inzetten tijdens je reis. Nieuwsgierig naar Jennie? Bezoek ook eens haar lifeblog.

14:00 uur | INFORMATION PLANET & STUDY-GLOBE – Bijzondere taalreizen

Til je taalvaardigheden naar een hoger niveau en combineer leren met reizen. Je leert een taal niet alleen spreken, maar ook beleven! Lees meer over taalreizen.

= VOL = 14:30 uur | KAPLAN & BRITISH COUNCIL – Study, Work & Travel

Ben jij gek op reizen? En wil jij tegelijkertijd werkervaring op doen? Of studeren? Kaplan komt met een geheel nieuw programma. British Council vertelt over het IELTS certificaat dat steeds meer gevraagd wordt in een internationale leer- en werkomgeving. Ontdek het op de Xperience Abroad Fair!

= VOL = 15:30 uur | TRAVEL COUPLE NICK & HANNAH – VAN EERSTE BACKPACK REIS TOT REIZEN ALS WERK

Backpacken is ideale manier van reizen voor echte avonturiers en populair onder studenten en jongvolwassenen. Daar weten Nick en Hannah alles vanaf. Sinds 2015 is dit koppel op reis met als doel de wereld vast te leggen en mensen te laten beseffen dat er meer is dan een 9 tot 5 baan. Laat je inspireren door hun gave ervaringen en tips. Neem alvast een kijkje op hun blog Salt in our Hair of lees meer over backpacken.

16:20 uur | BackPackMe – Backpacken in AustraliĆ«, Nieuw-Zeeland en AziĆ«

Je gaat backpacken of bent druk bezig met plannen maken om de wereld te verkennen. BackPackMe vertelt je alles over gave startpakketten zodat je onbezorgd op reis kunt. Het is ideaal om andere avonturiers te ontmoeten en hulp te krijgen bij visumaanvraag en het openen van een bankrekening. Travel Expert Line vertelt over haar eigen backpack ervaringen en geeft je tips voor jouw reis. Lees alvast meer over backpacken en explore the world!