Voor exposanten

Reserveer een stand

Duizenden scholieren, studenten, young professionals, avonturiers en levensgenieters komen naar de Xperience Abroad Fair in Breepark Breda. Deze bezoekers zijn allemaal geïnteresseerd in een buitenlands avontuur. Tijdens de beurs laten we hen het buitenlandgevoel proeven en inspireren en adviseren we hen op het gebied van educatieve reizen. XAF biedt een uniek platform voor o.a. internationale taalscholen, colleges, universiteiten, high schools en bedrijven.

Zijn deze “international minded”scholieren, studenten, young professionals, avonturiers en/of levensgenieters jouw doelgroep? En vind jij het leuk om deze doelgroep te informeren en inspireren? Presenteer jouw organisatie dan op de Xperience Abroad Fair en kom direct in contact met je doelgroep. Deelname is mogelijk door middel van het huren van een standplaats. Daarnaast krijg je een vermelding op onze website en in de beurscatalogus.

Interesse? Stuur dan een mail naar contact@xperienceabroad.nl Samen bespreken we de mogelijkheden door voor de tweede editie van de Xperience Abroad Fair op Donderdag 15 november 2018 in Breepark Breda.