Voor exposanten

Reserveer een stand

Honderden scholieren, studenten, avonturiers en levensgenieters komen naar de Xperience Abroad Fair in de Grote Kerk te Breda. Deze bezoekers zijn allemaal geïnteresseerd in een buitenlands avontuur. Tijdens de beurs laten we hen het buitenlandgevoel proeven, maar dat smaakt naar meer voor de meesten. De grootste groep zal daadwerkelijk de stap naar het buitenland zetten. En welke plek is meer geschikt voor het inwinnen van informatie over de mogelijkheden in het buitenland dan de Xperience Abroad Fair? Geen!

Zijn scholieren, studenten, avonturiers en/of levensgenieters jouw doelgroep? En vind jij het leuk om deze doelgroep te informeren en inspireren? Presenteer jouw organisatie dan op de Xperience Abroad Fair en kom in direct contact met je doelgroep. Deelname is mogelijk door middel van het huren van een standplaats. Daarnaast krijg je een vermelding op onze website en in de beurscatalogus.

Interesse? Vul dan het onderstaande formulier in. Samen bespreken we de mogelijkheden door voor de tweede editie van de XAF.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag een offerte aan.

 

Contact persoon

 

Ben jij geen robot?