winactie

Win een SuitSuit koffer met ISAW action cam!

ISAW action cam

Tijdens je avontuur in het buitenland bezoek je de meest prachtige locaties, beleef je de mooiste momenten en ontmoet je veel nieuwe mensen. Leg het allemaal vast op video voor het thuisfront en als herinnering voor jezelf!

De perfecte camera hiervoor is de ISAW action cam. Deze compacte camera is tot 40 meter diepte waterdicht, kan tegen een stootje en schiet prachtige beelden. Met het ingebouwd LCD scherm kun je de beelden direct live bekijken. De WiFi zorgt voor nog meer gebruiksgemak. Doe mee en win deze kleine, lichte action cam van top kwaliteit!

Kun jij niet wachten en wil je de camera al bestellen? Kijk dan snel op de webshop van OptiCam.

SuitSuit koffer

Het koffermerk voor de modieuze reiziger! Wil jij hip en trendy op reis met een lichtgewicht koffer? Doe dan mee met de winactie en wie weet ga jij naar huis met een SuitSuit koffer, mogelijk gemaakt door Information Planet.

De koffer voldoet aan de afmetingen van handbaggage die mee mag in het vliegtuig. Naast het feit dat de koffers er mooi uit zien, zijn ze ook handig en fijn in gebruik. Met deze unieke koffer steel jij de show op de luchthaven.

Hoe maak jij kans op deze mooie prijzen?

1) Meld je aan voor een gratis ticket
2) Volg ons op Facebook
3) Houd onze Social Media Posts in de gaten

We verloten 2 SuitSuit koffers met Action cams op Social Media. Ben jij de gelukkige winnaar? Dan mag je je prijs ophalen op de Xperience Abroad Fair.

Daarnaast geven we nog andere vette prijzen weg op onze Facebook pagina. Nieuwsgierig? Onderstaande prijzen worden binnenkort verloot.

Wraps Earphones: oortjes die je als stoere armband kunt dragen
Powerbank: met deze draagbare oplader zit je nooit meer zonder een lege telefoon