Contact

Locatie van Xperience Abroad Fair

De Xperience Abroad Fair vindt plaats bij Breepark, hét grote vrijetijdscomplex van Breda. De locatie is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis! Kom je van ver? Combineer de beurs dan met een leuk dagje uit in het historische centrum van Breda.

Adres: Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda

Parkeren

In Breepark is er voldoende parkeergelegenheid en parkeren is gratis! Perfect als je met de auto komt, je ouders mee wilt nemen of samen met je vrienden komt. De parkeerplaatsen grenzen direct aan Breepark, dus je bent binnen no time op de beurs!

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Vanuit Breda Centraal Station kun je per half uur met de bus (Lijn 131) gemakkelijk naar Breepark. Daarbij regelen we via diverse scholen rechtstreekse bussen naar Breepark. Ideaal als je graag met je klas of met je vrienden wilt komen!

Contactgegevens

Heb je na het bezoeken van deze website nog vragen? Of wil je alvast jouw plekje reserveren voor donderdag 12 december? Neem dan contact op met het Xperience Abroad Fair projectteam. Wij beantwoorden graag al je vragen of zetten jou alvast op de gastenlijst!

E-mail: contact@xperienceabroad.nl
Telefoon: +31 76 889 15 55 (op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 – 17:30 uur)