De Beurs

Ben jij gek op het buitenland? Andere culturen? Reizen? En heb jij misschien al wel concrete plannen om naar het buitenland te gaan? Gaaf!

Een ervaring in het buitenland is er één om nooit te vergeten en wij raden het iedereen aan. Wil je naast het plezier dat het buitenland je brengt, jezelf ook op persoonlijk vlak ontwikkelen? Dan is de Xperience Abroad Fair écht iets voor jou! Een internationale ervaring staat ontzettend goed op je cv. Behaal een certificaat in een vreemde taal, doe werkervaring op in een internationaal bedrijf, volg je Bachelor of Master aan een buitenlandse universiteit, volg college in de USA of UK tijdens je tussenjaar of ga naar een buitenlandse High School en dompel jezelf helemaal onder in een andere cultuur. Steeds meer werkgevers vragen een goede beheersing van het Engels en een tweede vreemde taal en waarderen het als je buiten de landsgrenzen ervaring hebt opgedaan.

Of je nu een tussenjaar wilt invullen in het buitenland, droomt over een High School periode, een stage of minor wilt doen, je taalvaardigheden wilt verbeteren met een taalcursus of aan je zelfredzaamheid wilt werken tijdens een backpackreis. Het buitenland heeft voor iedereen wat wils. Op de Xperience Abroad Fair staan reisprofessionals, studieadviseurs en ervaren backpackers klaar om jou op weg te helpen. Kom in contact met internationale universiteiten, high school programma’s, taalscholen, potentiële stagebedrijven en studiespecialisten en stippel jouw buitenlandervaring uit.

De vervulling van je wens is dichterbij dan je denkt. Met een bezoek aan de Xperience Abroad Fair zet jij je eerste stap richting het buitenland.