Exposanten

Reserveer een stand

Op de Xperience Abroad Fair kom je in gesprek met duizenden scholieren, studenten, young professionals, avonturiers en globetrotters die allemaal interesse hebben in een studie, werkervaring, high schoolprogramma, tussenjaar of taalcursus in het buitenland. Tijdens de beurs inspireer je de buitenlandfanaten en geef je advies op het gebied van educatieve reizen. XAF biedt een uniek platform voor o.a. internationale taalscholen, colleges, universiteiten, high schools en bedrijven. 

Zijn deze “international minded” scholieren, studenten, young professionals, avonturiers en globetrotters jouw doelgroep? En vind jij het leuk om deze doelgroep te informeren en inspireren? Presenteer jouw organisatie dan op de Xperience Abroad Fair en kom direct met hen in contact. Deelname is mogelijk door middel van het huren van een standplaats. Daarnaast krijg je een vermelding op onze website en in de beurscatalogus. Uiteraard denken we graag me je mee en zijn er tal van opties om jouw deelname aan de beurs extra onder de aandacht te brengen. De prijs van een stand is afhankelijk van het aantal m2 en pakketkeuze. 

Interesse? Stuur dan een mail naar Tanja Froeling: tanja@xperienceabroad.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden voor de derde editie van de Xperience Abroad Fair op Donderdag 12 december 2019 in Breepark Breda.