XAF 2017

De eerste editie van de Xperience Abroad Fair was een groot succes in de prachtige binnenstad van Breda. In de Grote Kerk openden we op zaterdag 8 april 2017 om 10:00 uur de deuren voor alle buitenlandfans, studenten, jongeren, ouders, vloggers, bloggers en overige studie- en travelfanaten.

Doordat de beurs in de overweldigende Grote Kerk plaatsvond, hadden we een mooie ruimte tot onze beschikking en stonden de universiteiten, scholen, taalscholen en backpackers om iedereen te inspireren. Een virtual reality corner, coffee corner en chill square maakten dit helemaal af!
Deze eerste editie liet zich voornamelijk kenmerken door de presentaties die werden gegeven door studieprofessionals van Information Planet, Stagehuis over stagelopen in het buitenland, Travel Couple Nick & Hannah (Salt in Our Hair) over je eerste backpackreis maken tot het reizen voor je werk, Lifeblogger Jennie (Jennie from the Blog) over travel en blogging: hoe je een succesvol travelblog en instagram pagina opbouwt en diverse seminars van buitenlandse universiteiten en taalscholen zoals Chase Grammar School (High School programma’s voor scholieren tussen 15 en 19 jaar), Study-Globe over unieke taalreizen, Kaplan en British Counsil over Engelse taallessen en tot slot Line van BackPackMe over backpacken in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië.